top of page

Vind met onze tool de beste transport- en logistieke oplossingen

Bij Bolk Business Improvement B.V. zetten we ons in voor continue verbetering en innovatie in de logistieke sector. In de afgelopen maanden hebben we bij Bolk Transport een onderzoek uitgevoerd naar end-to-end logistiek. Dit onderzoek was gekoppeld aan de afstudeeropdracht van Laurens Kok aan de Universiteit Twente. Het resultaat is een handige tool waarmee we bedrijven kunnen helpen bij het vinden van de beste transport- en logistieke oplossingen!


Met behulp van onze Python-gebaseerde API berekenen we wegafstanden tussen locaties op basis van postcodes en plaatsnamen. Ons optimalisatiemodel maakt gebruik van belangrijke prestatie-indicatoren (KPI's) en parameters (onder andere: emissie, afstand en prijs) om klantspecifiek de beste transportopties te bepalen.

De resultaten worden vervolgens visueel weergegeven en geanalyseerd met behulp van Tableau en PowerBI, waardoor je de logistieke efficiëntie kunt verbeteren en weloverwogen beslissingen kunt nemen. Hiermee stimuleren we een modal shift, waarbij bedrijven worden geholpen om efficiëntere en milieuvriendelijkere transportmethoden te benutten.


Wil je met jouw bedrijf ook logistieke uitdagingen omzetten in kansen voor groei en duurzaamheid? We helpen je graag op weg met deze tool! Bel (085 - 23 90 681), mail (bbi@bolk.com) of kom langs voor een kop koffie!Comentários


bottom of page