top of page
chuttersnap-BNBA1h-NgdY-unsplash (1).jpg

Rapport van eisen voor een Warehouse Management System (WMS) voor CMH

CMH werd in 2006 opgericht als eenmanszaak en is ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste partijgroothandelaren van Nederland. Door de groei van de logistieke activiteiten is CMH op zoek naar een oplossing om op korte termijn de logistieke processen te faciliteren, door middel van een gedegen Warehouse Management System (WMS). Een WMS zorgt voor meer inzicht in voorraad en magazijnruimte, biedt een hogere mate van voorraadbetrouwbaarheid en verhoogt de efficiëntie van palletverplaatsingen.

Rapport opstellen 

BBI heeft een rapport opgesteld waarin de randvoorwaarden, functionele eisen en projectfasering zijn opgenomen. De functionele behoefte van CMH is in kaart gebracht door middel van Process & Logics Flows. Functionele eisen zijn daarbij opgedeeld in verschillende categorieën: inboud proces, opslagproces en outbound proces. Daarnaast zijn algemeen vereiste functionaliteiten opgesteld.  

Projectfasering 

Ook denkt BBI mee in de projectfasering om het project in goede banen te leiden. Door dit rapport zijn van tevoren randvoorwaarden en limieten gedefinieerd voor de toekomstige leverancier, om zo een gedegen keuze te maken. Komende tijd wordt CMH door BBI verder ondersteund in het keuzeproces voor een gedegen WMS. 

ook een Oplossing nodig voor een logistieke uitdaging? 

bottom of page